Training Bewust Goed Leven

Wil jij leren hoe je op een goede manier je leefstijl kunt veranderen tot een bewuste, gezonde variant? Wil je veel informatie over gezondheid, de invloed van voeding hierop en in stapjes leren dit te integreren in je eigen leven? Volg dan nu de training; Bewust Goed Leven in 5 stappen.

Ik neem je mee in de wereld van gezondheid, voeding, vertering en ziekmakende factoren. We maken een reisje door het lichaam en bespreken waar het mis kan gaan door verkeerde keuzes. Ik laat je inzien waarom bepaalde keuzes wel of niet goed zijn, waardoor jij begrijpt wat je anders kunt doen. Het is namelijk van belang om te snappen waarom een verandering belangrijk is. Begrijpen waarom je iets doet verhoogt de kans dat je vervolgens gezonde en bewuste keuzes kunt maken.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

Voor wie is de training?

Voor iedereen die:

Zet jij deze stap?

Als jij kiest voor deze training is de eerste stap gezet! De stap naar een bewuster en gezonder leven. Van te voren wil ik wat dingen van je weten, je mag een test invullen en je zet voor jezelf op een rijtje hoe je je voelt. Na iedere training krijg je een opdracht mee naar huis, waar je wel of niet mee aan de slag gaat. Dit is aan jou! Het idee is dat je in kleine stapjes veranderingen in je leefstijl kunt aanbrengen, en dus ook rustig kunt wennen aan deze aanpassingen.

We zitten iedere 2 weken een avond bij elkaar. Hier krijg je vooral heel veel informatie, maar kun je ook bespreken waar je tegen aan loopt. Tijdens de training maak je jouw eigen leefstijlplan, met alle tips en adviezen die ik je geef en rekening houdend met je situatie en testuitslagen. Tussen de 4e en 5e trainingsavond zit ongeveer 4 a 5 weken zodat je rustig aan de slag kunt met alle informatie en tips. De laatste avond is er om te bekijken hoe de leefstijl tot dan toe bevalt. Wat zijn de resultaten en op welke manier kun je nog meer uit deze bewuste leefstijl halen. De puntjes worden op de i gezet!!

Dus… Wil jij aan de slag met jezelf? Een fitter, gezonder en energieker leven? Investeer dan in jezelf en kom naar deze training!

Praktische informatie

Waar:
De Ondernemerscentrale.
Oostwal 2, 1747 EZ Tuitjenhorn. (Ook bereikbaar met openbaar vervoer. Bus stopt voor de deur)

Wanneer:
5 woensdagen van 19.30 uur tot 21.30 uur. Data 07-10 / 21-10 / 04-11 / 18-11 / 16-12  

(Per training is er plek voor 7 personen, op die manier kan ik het corona-proof aanbieden. Bij onvoldoende deelname kan het zijn dat de training vervalt, of mogelijk wordt verplaatst naar een andere datum) 

Investering: Voor € 199,- heb jij 5 leuke avonden bomvol informatie, en kennis voor het leven!
Prijs is incl. koffie/thee, schrijfwaar/blocnote/ handout met overzichtelijke informatie.

⇒ Wil jij deze training graag op een andere locatie volgen? Of wil je dat ik een training kom geven bij jou in je bedrijf, het dorpshuis of bij de plaatselijke vereniging? Informeer naar de mogelijkheden via de inschrijfknop 

Twijfel jij of dit wel bij je past? Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op zodat we kunnen bespreken of dit iets voor jou is!