Intake

Het eerste consult is gebaseerd op het verzamelen van informatie. Voorafgaand aan dit gesprek vraag ik je een aantal vragenlijsten in te vullen. Tijdens het gesprek wil ik van alles weten over je klachten en de situatie daaromheen. Op deze manier kan ik een totaalbeeld vormen en komen we tijdens het gesprek al tot een behandeling die bij jou past. Het gesprek duurt ongeveer 1,5 uur.
De kosten hiervoor zijn €95,-

Vervolgconsult(en)

Tijdens het volgende consult bekijken we samen hoe de behandeling tot dan toe vordert en waar aanpassingen nodig zijn. Tijdens deze gesprekken zal ik vooral veel informatie verstrekken over je systeem en hoe je deze kunt verbeteren met gezond eten. Als er testen zijn gedaan bespreken we tijdens het vervolgconsult de uitslagen daarvan, en kunnen aan de hand daarvan de behandeling bijstellen.
De kosten hiervoor zijn €65,-

Hebben wij een afspraak en komt er iets belangrijks tussen? Dat kan gebeuren, maar laat het op tijd weten! Helaas ben ik genoodzaakt, bij afzegging binnen 48 uur, de kosten van het consult in rekening te brengen.

Vergoedingen

Doordat ik, als level 5 therapeut, ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor Complementair Aanvullende Therapeuten, kunt u na een consult in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Ik behandel onder prestatiecode orthomoleculaire geneeskunde (24000).
Check zelf even hoe u bent verzekerd en of vergoeding in je pakket zit. Er is samenwerking met de volgende verzekeringsmaatschappijen: 

*  ACHMEA/ZK, omvat de volgende zorgverzekeringen: Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO en OZF, ONVZ
*  Menzis, omvat de volgende zorgverzekeringen: Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ)
*  ONVZ, omvat de volgende zorgverzekeringen: PNO zorg, VvAa, ONVZ zorgverzekering
* Coöperatie VGZ;  Bewuzt, IZ, De Friesland Zorgverzekeraar, IZA, Zekur, UMC, United Consumers, Univé, Caresq, Besure,  National Academic, Promovendum, Iptiq

Ben je benieuwd of ik je kan helpen?