* Na overleg tussen mijn beroepsvereniging en het ministerie is gebleken dat ik mijn werk mag voortzetten mits ik de 1.5 meter afstand kan waarborgen. Ik ben geen “contactberoep” en kan prima de afstand bewaren tijdens mijn consulten. U bent dus van harte welkom in mijn praktijk! Liever toch online afspreken? Geen probleem

Intake

Het eerste consult is een intake en gebaseerd op het verzamelen van informatie. Voorafgaand aan dit uitgebreide gesprek vraag ik je een aantal vragenlijsten in te vullen. Tijdens het gesprek wil ik van alles weten over je klachten en de situatie daaromheen. Op deze manier kan ik een totaalbeeld vormen en komen we tijdens het gesprek al tot de eerste stappen van een behandeling die bij jou past. Het gesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

De kosten hiervoor zijn € 110,-

Vervolgconsult(en)

Tijdens het volgende consult bekijken we samen hoe de behandeling tot dan toe vordert en waar aanpassingen nodig zijn. Tijdens deze gesprekken zal ik vooral veel informatie verstrekken over je systeem en hoe je deze kunt verbeteren met gezond eten. Als er testen zijn gedaan bespreken we tijdens het vervolgconsult de uitslagen daarvan, en kunnen aan de hand daarvan de behandeling bijstellen. Vervolgconsulten duren ongeveer 45 minuten tot maximaal 1 uur.

De kosten hiervoor zijn € 75,-

Hebben wij een afspraak en komt er iets belangrijks tussen? Dat kan gebeuren, maar laat het op tijd weten! Helaas ben ik genoodzaakt, bij afzegging binnen 48 uur, 50% van de kosten van het consult in rekening te brengen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Vergoedingen

Doordat ik, als vergoedbaar CAT therapeut, ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor Complementair Aanvullende Therapeuten, kunt u na een consult in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Ik behandel onder prestatiecode orthomoleculaire geneeskunde 24000.
Check zelf even hoe u bent verzekerd en of vergoeding in je pakket zit. Bekijk via deze site welke verzekeraars zijn aangesloten en behandelingen vergoeden.

 

Ben je benieuwd of ik je kan helpen?