Intake

Het eerste consult is een intake en gebaseerd op het verzamelen van informatie. Voorafgaand aan dit uitgebreide gesprek vraag ik je een aantal vragenlijsten in te vullen. Tijdens het gesprek wil ik van alles weten over je klachten en de situatie daaromheen. Op deze manier kan ik een totaalbeeld vormen en komen we tijdens het gesprek al tot de eerste stappen van een behandeling die bij jou past. Je gaat dus naar huis met inzicht in je situatie en kunt gelijk aan de slag!
Het gesprek duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

De kosten hiervoor zijn € 140,-

* Kom jij niet uit de buurt van Tuitjenhorn maar wil je toch graag hulp van mij? Geen probleem, online kunnen we ook prima afspreken!

Vervolgconsult(en)

Tijdens het volgende consult bekijken we samen hoe de behandeling tot dan toe vordert en waar aanpassingen nodig zijn. Tijdens deze gesprekken zal ik vooral veel informatie verstrekken over je systeem en hoe je deze kunt verbeteren met gezond eten. Als er testen zijn gedaan bespreken we tijdens het vervolgconsult de uitslagen daarvan, en kunnen aan de hand daarvan de behandeling bijstellen. Vervolgconsulten duren ongeveer 45 minuten tot maximaal 1 uur.

De kosten hiervoor zijn € 75,-

– Om er zeker van te zijn dat je aan de slag kunt, en genoeg inspiratie hebt qua eten en wat een gezonde maaltijd moet bevatten, heb ik een leefstijl-inspiratieboekje gemaakt met veel tips, uitleg en recepten die iedere klant bij de eerste of tweede afspraak krijgt! 

– Hebben wij een afspraak en komt er iets belangrijks tussen? Dat kan gebeuren, maar laat het op tijd weten! Helaas ben ik genoodzaakt, bij afzegging binnen 48 uur, 50% van de kosten van het consult in rekening te brengen.

– Ben je aanvullend verzekerd? Check hieronder of jij in aanmerking komt voor vergoeding van je zorgverzekeraar.

Meer informatie of een afspraak maken?

Vergoedingen

Doordat ik, als vergoedbaar CAT therapeut, ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor Complementair Aanvullende Therapeuten, kunt u na een consult in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Ik behandel onder prestatiecode orthomoleculaire geneeskunde 24000.
Check zelf even hoe u bent verzekerd en of vergoeding in je pakket zit. Bekijk via deze site welke verzekeraars zijn aangesloten en behandelingen vergoeden.

 

Ben je benieuwd of ik je kan helpen?