Courgettesoep

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Soep is altijd goed in een gezonde leefstijl. Vooral de zelfgemaakte versies waar je veel verse ingrediënten in doet. Het is lekker, makkelijk, verwarmend op de koude dagen en een mooie manier om extra groenten te eten. Win, win, win dus 💚
1 grote ui
Knoflook teentje
2 a 3 courgettes
Kokosmelk
Kruiden
Deze courgettesoep is erg makkelijk te maken. Uitje snipperen en even kort glazig bakken. Courgettes in stukken snijden en kort mee laten bakken. Voeg lekkere kruiden toe; kerrie kan heel goed. Voeg de kokosmelk toe en laat even warm worden. Zet even de staafmixer in de pan en pureer de soep zo grof of fijn als je wilt. Vul aan met water tot je de gewenste dikte hebt en voeg nog zout, een schepje bouillon poeder of wat tamari toe.
Ik versier mijn bakje of bordje soep altijd met wat pitten of zaden voor de bite, en kiemen maken deze maaltijd nog gezonder!!
Eet smakelijk đź’š

Meer berichten

Stress

Weet je dat stress èèn van de meest verziekende factoren is? Ik schrijf er vaker over maar wanneer hebben we dan stress?

Bloedsuikerschommelingen of insulineresistentie

âť—Vermoeidheidâť—Niet lang zonder eten kunnenâť—Veel trek in zoetigheidâť—Het gevoel hebben dat niets echt energie oplevertâť—Dipjes na het etenâť—Hangry aanvallen; als je niet