Programma "Energie in je lijf en rust in je kop"

Je wilt een gezonder leven maar weet niet hoe dat moet. Je wilt meer rust in je lijf en hoofd maar weet niet waar te beginnen! Je wilt overzicht en structuur in je dagelijks leven zodat je gezond eten heel makkelijk kunt integreren maar na 2 weken ben je al weer kwijt hoe je dit moet doen. Je wilt leren hoe je meer rust in je leven krijgt en dit vast kunt houden!

Met dit programma krijg je inzicht in jezelf, in je gedrag en met alle informatie die ik je geef kun je veel makkelijker een vertaalslag maken naar het ombuigen van dit gedrag. Ik ga je leren hoe je gezonde voeding makkelijk in je leven integreert en hoe je een gezonde leefstijl eigen kunt maken. 

Alles draait om inzicht; snappen waarom je doet wat je doet. Om routine; blijven herhalen om iets eigen te maken. Dat broodje pindakaas zit er niet voor niets ingebakken! Om kennis; als jij snapt waarom je iets mag veranderen en wat voor gigantische gezondheidswinst dat oplevert, dan ga je het echt wel doen!

Ik geef je die kennis, die inzichten en die routine. Want wij gaan 5 maanden lang intensief aan de bak zodat jij weer rust in je lijf en je hoofd krijgt. Zodat je weer die leuke energieke meid wordt die je was voordat je op standje overleven stond.

Jij hebt geen pijnstillers, wijntjes of antidepressiva nodig om je leven te leven. Je hebt goede voeding nodig, een gezonde leefstijl met voldoende beweging, slaap en ontspanning en dat heb je na deze 5 maanden!

Afbouwen van antidepressiva

Om deze af te bouwen is het van groot belang dat je lichaam optimaal gevoed is, dat alle vitaminen en mineralen op peil zijn en dat je endorfinesysteem zo min mogelijk wordt belast. We pakken alles aan om ervoor te zorgen dat je afbouw slaagt en op een zo fijn mogelijke manier verloopt. Ik sta je bij met mijn begeleiding, kennis, support en zo nodig suppletie om de eventuele klappen van de afbouw op te vangen.

Je hoeft dit niet alleen te doen. Je mag hier hulp bij krijgen en jezelf een fijne en gezonde leefstijl aanmeten zodat je fysiek en mentaal krachtig genoeg bent om de maatschappij aan te kunnen zonder medicatie (en je misschien wel voor te bereiden op het krijgen van kindje)

Het programma

Inhoudelijk

Ik begeleid je ruim 5 maanden aan de hand van 1 op 1 (live of online consulten), tussentijdse belafspraken en via whatsapp contact. Je kunt je vragen stellen waar nodig, ik kijk en denk met je mee en support je om vol te houden, verder te kijken en door je weerstand heen te gaan. 

Hoe ziet het programma eruit:

Afspraak 1.
Uitgebreide intake van 1.5 tot 2 uur waarin we alles op een rijtje zetten. Je gezondheid tot nu toe, je jeugd, je trauma’s, je patronen, je voedingstoestand, je slaapkwaliteit, je bewegingspatroon en je stressniveau. Van te voren doe je testen, vul je vragenlijsten in en houdt je een voedingsdagboek bij.
Na dit gesprek krijg je de eerste opdrachten en kun je gelijk aan de slag!

Afspraak 2.
Na 3 weken zien we elkaar weer om te kijken hoe het gaat, waar je staat, welke inzichten je hebt verkregen en hoe je weer een stapje verder kunt om je gezondheid te verbeteren. Als er bloedonderzoek is gedaan bespreken we die en kunnen we nog gerichter aan de slag. 

  • Belafspraak; ik zorg dat je scherp blijft en focus houdt op je doel door je tussendoor te bellen. Waar heb je moeite mee, wat schiet erbij in en ondertussen krijg je praktische tips om verder te kunnen gaan.

Afspraak 3.
Je bent nu zo’n 8 weken bezig en tijdens dit gesprek is al goed zichtbaar/ merkbaar dat je grote veranderingen doormaakt, dat het al makkelijker wordt om goed voor jezelf te zorgen en dat je weer een stap verder mag gaan om dat lijf optimaal te laten functioneren, je koppie nog meer tot rust te brengen en mentaal al sterker te worden. 

  • Belafspraak: Veranderen gaat met vallen en opstaan. Ik help je weer op te krabbelen als je het even niet meer weet. Misschien moeten we even bijsturen op je beweging, voeding of suppletie. Alles mag en kan besproken worden want iedereen loopt weer tegen andere dingen aan!

Afspraak 4.

We gaan ons richten op vasthouden. Hoe zorg je ervoor dat je deze gezonde leefstijl ook vast kunt houden. Waar heb je het meeste moeite mee, waar komt dat vandaan. Wat heb je nog aan te pakken, waar mag je beter voor jezelf zorgen en wat is daarvoor nodig? Alles om ervoor te zorgen dat jij je weer de energieke vrouw gaat voelen die je ooit was!

  • Belafspraak: Peptalk! Ik hoor graag wat je bezighoudt en waar je nog tegen aan loopt! 

Afspraak 5
5 maanden bezig en al veel verandering, bewustwording en een veel gezonder lijf. Je kunt al niet meer terug naar de oude leefstijl want je voelt hoeveel dit je heeft gegeven.
We gaan terugblikken maar ook vooral vooruitkijken. Wat heb je behaald en hoe ga je dit vasthouden. Wat heb jij nog nodig om deze leefstijl voort te zetten? 

 

*Ben je nog bezig met afbouwen van je medicatie (omdat het in sommige gevallen heel belangrijk is dit zeer rustig aan te doen) dan bekijken we hoe ik je daar verder nog bij kan ondersteunen. 
**Tijdens het hele programma is er de mogelijkheid te appen of mailen met vragen. Zit je er even doorheen of loop je vast dan zijn praktische tips vaak heel handig zodat je weer lekker door kunt!
***Iedere afspraak wordt je persoonlijke plan aangepast zodat je precies weet waar je weer mee aan de slag kunt!

 

Jouw winst!

Na 5 maanden

Heb je energie!
Heb je rust in je hoofd
Heb je weer de kracht om voor jezelf te kunnen kiezen!
Ben je van vage klachten af
Heb je geen junkfood meer nodig om je onrust weg te eten
Kun je weer lekker slapen
Heb je de focus om voor jezelf te kunnen zorgen.
Weet je wat je kunt eten en hoe je dit makkelijk integreert in je leven
Heb je bakken met kennis over een gezonde leefstijl Heb je inzicht in je lijf en hoe je daar het beste mee om kunt gaan
Weet je hoe je om kunt gaan met stress
Voel je dat je lichaam weer vóór je werkt i.p.v. tegen je
Kun je (indien nodig) je antidepressiva af gaan bouwen of ben je daar al mee bezig

Investering

Voor €555  begeleidt ik je deze 5 maanden door en leer ik je alles over de werking van je lichaam, gezondheid en alle factoren die daarop van invloed zijn. 

Kennis voor het leven die niemand je meer afpakt, een goed werkend lijf, mentaal sterk en geen afhankelijkheid meer van middelen. 

Eenmalig €555 of 3 termijnen van €188
Inclusief 5 live afspraken, 3 belmomenten, mogelijkheid tot appen + recept inspiratie 

* Vragen? Geen probleem, ik wil jou ook graag wat dingen vragen voordat we zomaar een samenwerking aangaan. Dus mail of bel me, dan gaan we eerst eens bekijken of we bij elkaar passen

Losse consulten

Denk jij echt geen programma nodig te hebben of wil je alleen een advies op je leefstijl, een goed plan waar je vervolgens zelf mee aan de slag gaat? Dat mag ook!

Voor €175,- hebben we een uitgebreide intake en maak ik een plan voor je. 

Vervolgconsulten zijn €75,-

– Hebben wij een afspraak en komt er iets belangrijks tussen? Dat kan gebeuren, maar laat het op tijd weten! Helaas ben ik genoodzaakt, bij afzegging binnen 48 uur, 50% van de kosten van het consult in rekening te brengen.
– Ben je aanvullend verzekerd? Check hieronder of jij in aanmerking komt voor vergoeding van je zorgverzekeraar.

Vergoedingen

Doordat ik, als vergoedbaar CAT therapeut, ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor Complementair Aanvullende Therapeuten, kunt u na een consult in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Ik behandel onder prestatiecode orthomoleculaire geneeskunde 24000.
Check zelf even hoe u bent verzekerd en of vergoeding in je pakket zit. Bekijk via deze site welke verzekeraars zijn aangesloten en behandelingen vergoeden.

 

Ben je benieuwd of ik je kan helpen?